a
whatsapp ihbar hattı haber postası

CHP’li Serhat Servet Dövenci 3.Kez Disipline Sevk Edildi!

CHP Akdeniz ve Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Serhat Servet Dövenci üçüncü kez CHP Mersin İl Disiplin kurulu tarafından disipline sevk edildi.

CHP Akdeniz ve Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Serhat Servet Dövenci üçüncü kez CHP Mersin İl Disiplin kurulu tarafından disipline sevk edildi.

Mersin Büyükşehir ve Akdeniz Belediye Meclisi İş Adamı Serhat Servet Dövenci, CHP Mersin İl Yönetimi tarafından kesin ihraç kararı ile bir kez daha disipline sevk edildi. Geçtiğimiz aylarda CHP İl Başkanlığı tarafından iki kez ihraç talebi ile disipline sevk edilen Dövenci CHP Yüksek Disiplin kurulunun kararı ile bozularak partide kalmasının yeniden önü açılmıştı.

Covid-19’a yakalandığı sıralarda CHP’li Serhat Servet Dövenci, Disiplin Kurulu Kararı ile geçtigimiz aylarda partisinden 6 ay uzaklaştırma cezası şoku ile karşı karşıya kalmıştı. Dövenci grup toplantısında bazı kararlara karşı çıktığı gerekçesiyle CHP İl Başkanlığı’nca bu kez kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmişti.

3.KEZ DİSİPLİNE SEVK

Bu kez Akdeniz belediye meclis toplantısına katılmaması gerekçe gösterilen CHP ‘li Meclis Üyesi Serhat Servet Dövenci Meclis toplantısına mazeret dilekçesi vermesine rağmen disipline sevk edildi. CHP’li Dövenci‘ye karşı ısrarlı disiplin kurulu kararları ile ihraç edilmesine dönük kararlar Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Dövenci’nin yönetim kararlarındaki fikir ayrılığınıda ortaya koymuş oldu. İş adamı kimliği ve hayıseverligi partililere olan yakınlığı dikkatlerden kaçmayan Dövenci’nin etrafından ciddi bir tabanı oluştuğu gelen bilgiler arasında. Geçtiğimiz günlerde bir grup muhtar Dövenci‘yi ziyaret etmişti. CHP’li Dövenci‘ye karşı alınan ısrarlı disiplin kararları CHP tabanında tepkilere neden oluyor.

Geçtiğimiz aralık ayında CHP İL Başkanlığı tarafından 6 ay uzaklaştırma cezası alan Mersin Akdeniz Belediye meclisi ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Serhat Servet Dövenci kesin ihraç sebebiyle disipline sevk edildi. Covid-19’a yakalandığı sıralarda CHP’li Dövenci, Disiplin Kurulu Kararı ile aralık ayında partisinden 6 ay uzaklaştırma cezası şoku ile karşı karşıya kalmıştı. Dövenci grup toplantısında bazı kararlara karşı çıktığı gerekçesiyle CHP İl Başkanlığı’nca bu kez kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0