a

Mersin Büyükşehir’den Öğrencilere Part Time İş Fırsatı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, “Kariyer Mersin” projesi ile bünyesinde bulunan Deniz Kızı A.Ş.’ye bağlı kafelerde üniversite öğrencilerine part time iş imkânı sunuyor.

Başvuruların başladığı proje kapsamında çalışmak isteyen öğrenciler, kendi üniversitelerinin kariyer merkezlerine başvuru yapabilecekleri gibi [email protected] adresine de özgeçmişlerini göndererek başvuru yapabilirler.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, “Kariyer Mersin” projesi ile üniversite öğrencilerine part time iş imkanı sunuyor. Büyükşehir’e bağlı Deniz Kızı A.Ş. bünyesinde bulunan kafelerde part time iş imkânı sağlanacak proje için başvurular başladı.

İLK MÜLAKATLAR KARİYER MERKEZİ’NDE YAPILDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş.’ye bağlı sahildeki kafe ve işletmelerde part time olarak çalışmak isteyen öğrenciler, kendi üniversitelerinin kariyer merkezlerine başvuru yapabilecekleri gibi [email protected] adresine de özgeçmişlerini gönderebilir. Öğrencilere yönelik ilk mülakatlar 29 Aralık’ta Kariyer Merkezi’nde gerçekleşti. Bundan sonraki süreçte de üniversite ve meslek lisesi öğrencileri ile görüşmeler periyodik olarak sürecek.

ÖĞRENCİLERİN İŞ HAYATINA HAZIRLANMASI AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ

Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkez Müdürü Serkan Özada, Kariyer Mersin Projesi’nin en önemli başlıklarından birinin pandemi ile daralan ekonominin istihdam üzerindeki olumsuz etkilerine karşı özellikle üniversite ve meslek lisesi öğrencilerini iş hayatına hazırlama konusunda destek sağlamak olduğunu belirtti.

“KAFELERİMİZİ ÖĞRENCİ İSTİHDAMINA AÇIYORUZ”

Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. Genel Müdürü Buğra Yıldız, Kariyer Mersin Projesi çerçevesinde yapılan toplantılarda ihtiyaç dahilinde öğrencilere kapılarını açtıklarını belirterek, “Bugün gerçekleştirdiğimiz mülakatlarda kendi alanımızda deneyimli üniversitelilerle görüşmemiz son derece yararlı oldu. Bundan sonraki süreçte de bu görüşmeleri daha sık yapmayı hedefliyoruz” dedi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0