a

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Soylu’ya Destek Verdi

Sedat Peker'in youtubeda yayınladığı videolarındaki iddialara uzun süredir sessiz kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama geldi.

Sedat Peker’in iddiaları karşısında uzun süredir sessiz kalan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin meclisteki grup toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek verdi. Erdoğan, “Terör örgütleri gibi suç örgütleriyle mücadelesinde İçişleri Bakanımıızın yanında olduk ve yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

“YANINDA OLDUK, YANINDA OLACAĞIZ”

Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu hedef alan saldırıların gerisinde huzur ve güven ikliminden duyulan rahatsızlıklar var. Terör örgütleri gibi suç örgütleriyle mücadelesinde İçişleri Bakanımızın yanında olduk ve yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkenin dört bir yanında türemiş, kerameti kendinden menkul, cafcaflı lakaplarla anılan sözde babaların racon kestiği Türkiye’yi hukuktan başka yöntemlerin geçerli olmadığı bir seviyeye getirdik” ifadelerini kullandı.

“SÖZDE BABALAR”

Erdoğan, “Son dönemdeki sinsi operasyonları akamete uğratacağız. Kimin suç çeteleriyle yürüdüğünü milletimiz biliyor. İnşallah bu kadro ile 2023’e ulaşacağız. Suç çetelerini birer birer çökerttik.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan sözlerine “Sözde ‘babaların’ racon kestiği Türkiye’yi hukuktan başka yöntemlerin olmadığı bir seviyeye getirdik. Özellikle uyşturucu suçlarıyla mücadele ederken kimsenin gözünün yaşına bakmadık” diye devam etti.

BİNALİ’NİN OĞLUNA DESTEK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek veren Erdoğan, “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu hedef alan saldırıların gerisinde huzur ve güven ikliminden duyulan rahatsızlıklar var. Terör örgütleri gibi suç örgütleriyle mücadelesinde İçişleri Bakanımıızın yanında olduk ve yanında olacağız” diye konuştu.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0