a
  • Haber Postası
  • Güncel
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP’deki İstifalarla İlgili İlk Defa Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP’deki İstifalarla İlgili İlk Defa Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 4 il kongresinde yaptığı konuşmada CHP’den istifa eden 3 milletvekili ile ilgili olarak ilk kez konuştu.

Erdoğan, ”Şimdi de partilerinde yaşanan istifalar dolayısıyla bizi hedef alıyorlar. Parti içi kavgalardan AK Parti’yi sorumlu tutmak yüzsüzlüktür. CHP yönetimi ayaklarına taş değse AK Parti’yi suçluyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’deki istifalarla ilgili açıklamaları:

Teşkilatlarını saran taciz, tecavüz, hırsızlık furyasının üzerini kapatmak için her gün olmadık yalanlarla bize ve AK Parti’ye saldırıyorlar. Daha önce milletin gündemini haftalarca ‘Külliye’ye giden CHP’li’ diye meşgul etmişlerdi. Sonra bu kuyruklu yalanların CHP Genel Merkezi’nde üretildiği ortaya çıktı. Şimdi de partilerinde yaşanan istifalar dolayısıyla bizi hedef alıyorlar. Kime sorsanız Atatürk’ün CHP’si ile Kılıçdaroğlu’nun CHP’si arasında sadece isim benzerliği olduğunu söyleyecekler. Siz gizlemeye çalışsanız da millet sizin kimlerle yol yürüdüğünüzü, hangi kirli pazarlıkları yaptığınızı görüyor. Bu millet 520 gündür evlat nöbeti turan anneleri ziyaret etmediğinizi de biliyor. CHP Genel Başkanı FETÖ’cüler için Ankara’dan İstanbul’a terörist uzantılarıyla yürüdü. Gezi olaylarından itibaren nerede bir provokasyon varsa CHP’liler daima ön saflarda yer aldı.

Teröristler için gösterdikleri empatinin binde birini dahi o teröristlerin katlettiği insanlar için göstermediler. Devletin kaymakamına, öğretmenine karşı militan iftirası atarken teröristleri arkadaş diye koruma yarışına girdiler. AK Parti’yi mesul tutmak pişkinliktir. Çok net söylüyorum biz parti olarak mevcut CHP yönetiminden gayet memnunuz. Her hafta bir pot kıran bu CHP Genel Başkanı’ndan da memnunuz. Endişemiz ülkemiz adına. Bizim sıkıntımız demokrasimiz, Türk siyaseti adınadır. Kendi siyasetimiz adına mumla arasak bulamayacağımız bir rakiple karşı karşıyayız. Çapı, kalibresi asla ölçü değildir. Varsın onlar kirli senaryolarla koltuklarını koruma mücadelesi versinler, biz gözümüzü ufuktan ayırmayacağız.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0