a

Mansur Yavaş ‘2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ne Aday!

Mansur Yavaş, '2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü'ne aday gösterildi. 21 ülkeden 32 belediye başkanın aday gösterildiği aday listesinde Türkiye’de tek, Asya’da ise dört belediye başkanından biri oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’da gerçekleştirdiği projeler ve şeffaf yönetim uygulamaları ile ‘City Mayors Foundation’ tarafından düzenlenen ‘2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ne aday gösterildi.

Daha önce de Uluslararası Şeffaflık Derneği ve İnsani Geliştirme Vakfı tarafından şeffaflık ödülüne layık görülen Mansur Yavaş, 21 ülkeden 32 belediye başkanın aday gösterildiği aday listesinde Türkiye’de tek, Asya’da ise dört belediye başkanından biri oldu.

OYLAMA NASIL YAPILACAK?

2021 Dünya Belediye Başkanı adaylarının oylaması e-posta yoluyla gerçekleştiriliyor.

Oy vermek isteyenler, Mansur Yavaş’ın pandemi sürecindeki liderliği, başkan olarak başarıları ve Ankara vizyonu hakkında düşüncelerinin yer aldığı ve tercihen İngilizce yazılmış bir yazıyı ‘[email protected]’ adresine gönderilebilecek. Oylamanın sonucu; tüm e-posta oylarının manuel olarak sayılması ve referansların World Mayor editörleri tarafından okunmasının ardından belirlenecek.

32 ŞEHİR ADAY

Nisan ayına kadar devam edecek oylamada ‘2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ için yarışan 21 ülkeden 32 şehir şöyle:

“Ankara, Arnheim – Hollanda, Bogota – Kolombiya, Braga – Portekiz, Bratislava – Slovakya, Buenos Aires – Arjantin, Cascais – Portekiz, Dantumadiel – Hollanda, Delhi – Hindistan, Freetown – Siera Leone, Grenoble – Fransa, Grigny – Fransa, Guarulhos – São Paulo, Brezilya, Helsinborg – İsveç, Kigali – Ruanda, Long Beach – Kaliforniya, Manchester –İngiltere, Mannheim – Almanya, Melbourne – Avusturalya, Mexico City – Meksika, Milan – İspanya, Milwaukee – ABD, Pasig – Filipinler, Raqqa – Suriye, Richmond – ABD, Rostock – Almanya, Rotterdam – Hollanda, Saint Omer – Fransa, San Bellino – İtalya, Villa de Conte – İtalya, Varşova – Polonya ve Washington – ABD.”

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0