a

Oramiral Nusret Güner’den Meral Akşener’e ‘Zevzeklik’ Tepkisi

Eski Donanma Komutanı Oramiral Nusret Güner, Meral Akşener'in 104 emekli amiralin Montrö Boğazlar Sözleşmesi hakkında açıkladığı Montrö bildirisi hakkında kullandığı ifadelere sert tepki gösterdi.

2013 yılında istifa eden Donanma Komutanı Oramiral Nusret Güner, ‘Montrö Bildirisi’ hakkında açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e tepki gösterdi.

Nusret Güner Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Deniz Kuvvetlerinin son 20 yılına şekil veren, Donanmayı dünyada ilk 10 arasına sokan, yaşça kendisinden 15-20 yıl daha büyük olan E. Amirallere zevzeklik yapıyorlar diyen, Cumhurbaşkanı adayı olabilir sanarak büyük hataya düştüğüm iyi parti genel başkanını şiddetle kınıyorum.” ifadelerini kullandı.

Meral Akşener, dün yaptığı açıklamada ‘Montrö Bildirisi’ yayınlayan 104 emekli amiral ile ilgili “Sabah uyandık emekli amirallerin canı sıkılmış ve gece bir bildiri yayınlamışlardır. Kişisel fikrimi söylüyorum bu bir zevzekliktir. Bu zevzekliklerden Türkiye çok çekti.” ifadelerini kullanmıştı.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0