a
  • Haber Postası
  • Mersin
  • Akdeniz Belediyesinden Ödüllü Fotoğraf Yarışması: “Akdeniz’de Yaşam”

Akdeniz Belediyesinden Ödüllü Fotoğraf Yarışması: “Akdeniz’de Yaşam”

Mersin Akdeniz Belediyesi, Akdeniz ilçenin saklı kalmış güzelliklerini ortaya çıkarmak amacıyla ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Akdeniz’de Yaşam” konulu ödüllü fotoğraf yarışmayla ilgili yaptığı açıklamada, yarışmanın herkese açık olduğunu belirterek tüm Mersinlilere katılım çağrısı yaptı.

Başkan Mustafa Gültak, “Amacımız, Akdeniz ilçemizin tanıtımına katkı sağlamakla birlikte; bugüne dek gün yüzüne pek çıkmayan saklı güzelliklerini ortaya çıkarmak, böylelikle ilçemize ait bir zengin bir arşiv oluşturmaktır. Akdeniz’in tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerini ortaya çıkaracak yarışmaya tüm fotoğraf sanatçıları ve amatör fotoğrafçılıkla uğraşan herkes davetlidir. Yarışmaya katılacak vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür eder ve başarılar dilerim” dedi.

Yapılacak jüri değerlendirmesinin ardından da dereceye giren fotoğraflar ve sahiplerinin katılacağı ödül töreni ve sergisi ise 29 Mayıs 2021 tarihinde düzenlenecek. Değerlendirmeye gönderilecek fotoğrafın, Akdeniz ilçesi sınırları içerisinde çekilmesi şartıyla, yarışmaya, Mersin’in her yerinden katılım sağlanabilir.

“AKDENİZ’DE YAŞAM” ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASINA NASIL KATILABİLİRİM?

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde düzenlenen yarışmaya katılmak isteyenler, değerlendirmeye alınmasını istedikleri fotoğraflarını; “[email protected]” adresine yollayabilir veya 0536 968 65 60 numaralı telefon ile whatsapp üzerinden gönderebilir.

“AKDENİZ’DE YAŞAM” ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASINA SON KATILIM TARİHİ

25 Mayıs 2021

“AKDENİZ’DE YAŞAM” ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASI ÖDÜLLER

Yarışma kapsamında yapılacak jüri değerlendirmesi sonucunda, birinci gelen fotoğraf sahibine 3 bin TL; ikinciye 2 bin TL; üçüncüye de bin TL ödül verilecek.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0