a

Akdeniz’in Sokak ve Parkları Yenileniyor

Akdeniz Belediyesi’nin; uzak yakın demeden ilçe sınırlarında bulunan bütün mahallelerde, ihtiyaca göre asfalt yama, kaldırım karo, kilit taşı, bank ve kamelya yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, ilçeye bağlı 65 mahallenin tamamında asfalt yama ve kaldırım yenileme, kilit taşı ve karo kaplama, bordür yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor. Merkez-kırsal ayırımı yapmadan, muhtarlar ve vatandaşların talebi veya sahadaki tespitlere göre plan ve program hazırlayan ekipler, farklı birçok mahallede onlarca sokağı yeniliyor.

Parklar da elden geçirilip yenileniyor
Akdeniz sakini vatandaşların gündelik yaşamını kolaylaştırırken, mahallelerin çehresini de değiştiren ekipler, yaklaşan bahar mevsimi ile birlikte, park ve bahçelerde bulunan banklar, kamelya, oyun ve spor gruplarını da boyayıp yeniliyor, zarar gören grupları tamir ediyor veya yenisiyle değiştiriyor.
Araç, gereç yönünden güçlendirilen ekipler; Çankaya, Mesudiye, Hal, Gündoğdu, İhsaniye, Çay, Güneş, Nusratiye, Siteler ve Yeni Mahalle’de, zamanla zarar gören sokaklarda asfalt yama çalışmasının yanı sıra, kilit taşı ve kaldırım karo tamiratı yaptı. Ekipler ayrıca park ve okul bahçelerinde bulunan birçok bank ile kamelyayı boyadı, zarar görenleri tamir etti veya değiştirdi.
Ekiplerin, gerek muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talepler, gerekse kendi tespitleri ile belirledikleri mahallelerde bu tür hizmet ve çalışmalar aralıksız devam edecek.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0