a
whatsapp ihbar hattı haber postası
  • Haber Postası
  • Mersin
  • Başkan Seçer Mezitli’de Bayramın Dördüncü Günü Vatandaşlarla Bayramlaştı

Başkan Seçer Mezitli’de Bayramın Dördüncü Günü Vatandaşlarla Bayramlaştı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı dolayısıyla Mersinli yurttaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

 

Bu kapsamda bir dizi ziyaret gerçekleştiren Seçer, bu kez de Mezitli ilçesinin halkıyla bayramlaştı. Mezitli’de Kuzucubelen, Akarca, Fındıkpınarı, Sarılar ve Tepeköy Mahallelerini gezen Seçer, yurttaşlar tarafından ilgi ve sevgiyle karşılandı.

 

Mersin’e yaptıkları en önemli hizmetin ayrımcılığı ortadan kaldırmak olduğunu söyleyen Seçer, “Biz ülkede ayrımcılık istemiyoruz. Mersinimiz de ülkemiz de hizmetin en güzeline layık” dedi.

Mevcut imkanlar içerisinde her şeyi en iyi şekilde yaptıklarını kaydeden Seçer, “Yol da yapıldı, sosyal destek de verildi, herkese dokunuldu.

Belediyeye gelen kaynak bir emanet olarak görüldü. Her kuruşunun vebalinin ağır olduğu bilinciyle halkın parası halka aktarıldı” sözlerine yer verdi.

“Bizim düsturumuz çalışmak” diyen Seçer, sorumluluklarının biliciyle bayram-seyran, gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

CHP’li bir belediye başkanı olduğunu ancak buna karşın hizmetlerde hiçbir ayrım yapmadıklarını ifade eden Seçer, “, Bunu geçtiğimiz 5 yılda hiçbir yurttaşım görmedi, ikinci 5 yılımızda da görmeyecek.

Biz bu seçimlerde sadece CHP’lilerin oyunu almadık, yüzde 60 oy alındı, oylar içerisinde birçok partilinin oyu vardı” dedi.

Seçer, Fındıkpınarı’nda esnaf gezdi, halkın bayramını kutladı

Daha sonda Fındıkpınarı Mahallesi’ne giden Seçer, burada mahalle esnafını ziyaret ederek esnafın ve yurttaşların bayramını kutladı. Büyükşehir tarafından Fındıkpınarı’na kazandırılan katlı otopark ve pazar yerini de inceleyen Seçer, mahalle halkının yoğun sevgisi ve memnuniyetiyle karşılaştı.

Sarılar Mahalle halkından Seçer’e sevgi seli

Ziyaretlerini Sarılar Mahallesi’yle sürdüren Seçer, burada mahalle halkı tarafından ilgi ve sevgiyle karşılandı. Sarılar’da yurttaşlardan gelen talepleri dinleyerek cevap veren Seçer, yurttaşların bayramını kutlayarak mahalleden ayrıldı.

Mezitli’deki son ziyaret Tepeköy Mahallesi’ne oldu

Son ziyaretini Tepeköy Mahallesi’ne gerçekleştiren Seçer, 7’den 70’e tüm yurttaşların sevgisiyle karşılaştı. Mahalle halkının bayramını kutlayan Seçer, Türkiye’de bolluk, bereket, huzur ve mutluluğun hakim olmasını temenni etti.

Yurttaşın huzur ve hizmet istediğini söyleyen Seçer, “Mersin’de çalışan, yurttaşa giden ve hizmet eden kazanır. Mersin’in 806 mahallesine, her yere ulaşmaya gayret ettik.

Mersin tarihinde, Büyükşehirlerde bu kadar çok gezen başkan sayısı azdır. Her yere gitmeye çalıştık” diyerek herkese dokunmaya gayret ettiğini söyledi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0