a
  • Haber Postası
  • Mersin
  • “Cebrail Emre Çalım” Mersin Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı Oldu

“Cebrail Emre Çalım” Mersin Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Mersin'de ve Adıyaman'da hayırsever kimliği ile tanınan bir çok insanın yaşamına dokunan İş İnsanı Cebrail Emre Çalım, Adalet ve Kalkınma Partisinden Milletvekili aday dayı oldu.

Mersin’de ve Türkiye’de hayırsever kimliği ile tanınan Çalım, özellikle Gayri Menkul alanında yaptığı yatırımlar ve çalışmaları ile öne çıkan bir iş insanı seçmen kitlesinde heyecan yarattı.

Anadolu Üniversitesi’nde İktisat bölümünden mezun olan Çalım aynı zamanda Okan Üniversitesi’nde Gayrimenkul Değerleme ve Finans alanında yüksek lisansını tamamladı. Kahramanmaraş merkezli depremler ile Türkiye’nin yaşadığı büyük yıkımda Çalım depremzedelere yaptığı yardımlar ile hayırsever yönünüde gösterdi. Adnan Menderes Üniversitesi’nde de Bankacılık bölümünü eğitimide alan Çalım, yaklaşan seçimler öncesi Mersin için projeleri olduğunu ve kente karşı sorumluluk duyduğundan ötürü politikaya girmeye karar verdiğini açıkladı.

Ticaret yaşamına değerleme sektörüyle atılan Çalım 2013- 2020 yıllarında Çınar Gayrimenkul Değerleme A.Ş. 2013- 2021 yıllarında Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş., 2014- 2021 yıllarında Nokta Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Galata Taşınmaz Değerleme A.Ş., CLS Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve 2016- 2021 yıllarında ise Kalme Gayrimenkul A.Ş.’ ta faaliyetlerde bulunarak iş hayatında adından söz ettirdi.

Adil Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’ ta birçok çalışma ve rapora imza atan Çalım, Konut, AVM, otel ve ofis sektörleri başta olmak üzere birçok sektörde pazar araştırmaları çalışmalarını hazırlamıştır. Çalışması yapılmış örnek projeleri de bulunan Çalım, deneyimleri ve tecrübeleriyle birlikte Türkiye Büyük Millet Meclis çatısı altında daha fazla insana dokunmak için politikaya adım attığını belirtti.

"Cebrail Emre Çalım" Mersin Ak Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu 1 - cebrail emre calim mersin ak partiden milletvekili aday adayi oldu 2

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0