a

DEVA Mersin Teşkilatında Toplu Rozet Takma Töreni

DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, partisinin iktidar yolundaki mücadelesine destek vermek için DEVA Partisini seçen 40 kişiye düzenlenen törenle rozetlerini taktı.

Siyasette yeni şeyler söylemek gerektiğine vurgu yapan yeni DEVA’lılar, “Sayın Ali Babacan, hem sakin tavrı hem de ülkemizde yaşanan krizlere karşı örnek bir tavır sergilemektedir. Mersin İl Başkanımız öncülüğünde tüm il teşkilatımızın çalışmalarını ve heyecanını görünce burada olmak istedik” dediler.

“DEVA ÜLKESİ İÇİN BİR ŞEYLER YAPMAK İSTEYEN İNSANLARIN BULUŞMA ADRESİ”

DEVA Partisinin kuruluşunu iyilerin ve cesurların hareketi olarak değerlendiren Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu da konuşmasında, “Sayın Ali Babacan’ın kavga etmek yerine çözüme yönelik öneriler sunan tavrı tüm kesimlerin ilgisini çekmektedir. Bu durum farklı siyasi görüşte olan ancak, ülkesi için bir şeyler yapmak isteyen insanların buluşma adresi olarak DEVA’yı seçmelerine neden oluyor. Ülkemizin tüm değerleri ve renkleri DEVA çatısı altında buluşuyor” ifadelerini kullandı.

“YOL YÜRÜDÜĞÜMÜZ KİŞİLER İYİ İNSANLAR”

Genel Başkan Ali Babacan’ın teşkilata yeni üye olacaklardan iki şeyi istediğini ifade eden Başkan Cenk Cenkcimenoğlu, “Genel Başkanımızın bizden istediği iki şey var. Birincisi bir araya geleceğimiz kişiler iyi insan olsunlar. İkincisi de bulundukları konum yada işler nedeniyle insanlara zarar vermemiş olsunlar. Biz bu iki hususta yol arkadaşlarımızı belirlerken hassas davranıyoruz. Bu yüzden DEVA Partisi iyi ve cesur insanların partisidir” diye konuştu.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0