a
  • Haber Postası
  • Mersin
  • Fikri Sağlar’dan Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı Sinyali

Fikri Sağlar’dan Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı Sinyali

CHP’de koltuğu sallantıda olan Vahap Seçer’in yerine Mersin tabanında etkili 2 isim açık açık çalışmaya başladı. Eski Bakan Fikri Sağlar ve TBMM Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Genel Merkezin ön seçimin önünü açmasıyla sahaya ineceğinin sinyalini çaktı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in örgüt denetiminde ön seçimin önünü açması, CHP Mersin’de tanınan isimleri yeniden gündeme getirdi.

Çok sayıda isim gerek kamuoyu araştırmalarında gereksede ön seçimde öne çıkmak için çalışmaya başlarken, Mersin örgüt ve tabanında önemli isimlerin ön seçim olduğu takdirde sahaya ineceği mesajı vermesi, CHP Mersin tabanında büyük ses getirdi.

CHP eski Mersin Milletvekili ve eski Kültür Vakanı Fikri Sağlar da ön seçim yapıldığı takdirde Büyükşehir aday adaylığı için sahaya inecek isimlerin başında geliyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i Genel Merkez’de ziyaret ederek baş başa görüşen Fikri Sağlar, bu talebini de genel başkana bizzat iletti.

Mersin örgüt ve tabanında ağırlığını koruyan isimlerin başında gelen Sağlar’a da eski milletvekilleri ve il/ilçe başkanlarından destek geldiği hatta ön seçim için şimdiden çalışmalara bile başladıkları da sızan bilgiler arasında.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0