a

Gülnar’da CHP’ye Seçim Şoku

Gülnar CHP’de 6 Mart’ta yapılacağı duyurulan olağanüstü genel kurulun ileri bir tarihe ertelenmesi şaşkınlık yarattı. Adaylardan Mesut Bakır olağan üstü genel kurulun ertelenmesi nedeniyle şok yaşadıklarını belirtti.

Ahmet Barut’un CHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ahmet Gökulu ile yaşadığı sorun nedeniyle istifasının ardından 1,5 yıl önce bu göreve atanan Ümran Yaldız da geçtiğimiz günlerde istifa etmişti. Yaldız’ın 6 Mart’ta yapılacağı açıklanan ve iki adaylı olağanüstü genel kurulda il yönetiminin İsmet Sabah lehine çekilme baskısı nedeniyle istifa ettiği öne sürülmüştü. CHP Gülnar’da bu defa 6 Mart’ta yapılacağı duyurulan olağanüstü genel kurulun ileri bir tarihe ertelenmesinin şaşkınlığı yaşanıyor.

Adaylardan Mesut Bakır, diğer aday İsmet Sabah ile birlikte 6 Mart’ta yapılacak seçim için ortak basın açıklaması yapmak üzere ilçe binasına geldiklerini ancak İlçe Başkanı Durna Kandemir’den seçimlerin ileri bir tarihe ertelendiği haberini aldıklarını söyledi. 8 aydır seçim için çalıştıkları aldıkları erteleme kararı ile şok olduklarını ifade eden Bakır, “Biz 6 Mart’ta olağanüstü kongre yapılacak diye odaklandık. Şu anda seçimlerin ertelendiği bilgisini aldık. Neden ertelendiğine dair bir bilgi ve ne zaman yapılacağına dair bir tarih yok. İlçe Seçim Müdürü ile görüştük kendilerine bir bilgi gelmemiş. İl Sekreteri Koral Ömür’ü aradım. Yazışma hatası olmuş düzeltilecek seçimler yapılacak diyor ama tarih vermiyor ancak seçimler 6 Mart’ta yapılmayacakmış” şeklinde konuştu.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0