a

Gülnar’daki Mesire Alanını Belediye İşletecek

Gülnar Kaymakamlığı, Gülnar Belediyesi ve Gülnar Orman İşletme Müdürlüğünün ortak çalışmaları ile Gülnar Yassıbağ Mahallesinde bulunan gölet çevresine yapılan Gülnar Göleti B Tipi Mesire Alanı içerisinde yer alan Kır Kahvesi ve Kır Lokantası için, Gülnar Belediyesi ve Gülnar Orman İşletme Müdürlüğü arasında yapılan sözleşme, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar ve Gülnar Orman İşletme Müdürü Muharrem Şahin tarafından imzalandı.

Yapılan sözleşme ile Kır Kahvesi ve Kır Lokantası 20 yıl boyunca Gülnar Belediyesi tarafından halkımıza sosyal alan olarak hizmet verecektir.İmza töreni; Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Orman İşletme Müdürü Muharrem Şahin ve Mersin Orman Bölge Müdürlüğü İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Necati Kulak’ın katılımıyla Gülnar Orman İşletme Müdürlüğünde gerçekleşti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar; “Gülnar Göleti Mesire Alanı projemizi hayata geçiriyoruz. Gülnar Kaymakamlığımız, Gülnar Belediyemiz, Gülnar Orman İşletme Müdürlüğümüz ve Gülnar Kent Konseyi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz projemizle Yassıbağ Mahallemizde Gölet kenarına geniş kapsamlı bir mesire alanı, Kır Kahvesi, Kır Lokantası, günü birlik spor tesisleri, oyun alanları, dinlenme yerleri kazandırıyoruz. Çalışmalarımızla, bu alan ilçemiz halkı için cazibe merkezi haline gelecek. Bugün de Mesire Alanı içerisinde bulunan Kır Kahvesi ve Kır Lokantası’nın Gülnar Belediyemiz tarafından 20 yıllık süreyle halkımıza hizmet vereceği sözleşmeyi imzaladık. İlçemize ve kıymetli vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Gülnar Belediyesi olarak vatandaşlarımıza en iyi, en güzel hizmeti sunacağız. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0