a

Haluk Bozdoğan 2024 Yerel Seçimlerinde Aday Olacağını Açıkladı!

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan önümüzdeki 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yeniden aday olacağını şimdiden duyurdu.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan önümüzdeki 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yeniden aday olacağını şimdiden duyurdu.

Tarsus Belediye Başkanı Dr.Haluk Bozdoğan, meclis toplantısının sonunda yaptığı konuşmada ‘’önceki gün yapılan parti grup toplantısında söylediğim gibi belediye seçimlerinde yüzde yüz adayım. Bunu tüm Tarsus duysun ve bilsin.’’dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın Eylül ayı meclis oturumunda 2024 seçimleri adaylığı ile ilgili açıklaması özellikle CHP camiasına bomba gibi düştü. CHP’li Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, meclis toplantısının sonunda yaptığı konuşmada ‘’Önceki gün yapılan parti grup toplantısında söylediğim gibi Belediye seçimlerinde yüzde yüz adayım. Bunu tüm Tarsus duysun ve bilsin” diye konuştu.

Bozdoğan’ın bu açıklaması gözleri bir anda Bozdoğan’a muhalif isimlere çevirdi. Bozdoğan’la yıldızı barışmayan 2024 seçimleri için CHP İlçe Başkanı Ozan Varal veya Meclis Üyesi Ali Boltaç’ın Tarsus’a aday olmak için genel merkez düzeyinde çalışma yaptığı biliniyor.Bozdoğan’ın bu açıklamasının ardından CHP cephesinde neler yaşanacağı da merakla beklenmeye başlandı. Başkan Bozdoğan, Tarsus Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı birinci toplantısında dilek ve temenniler bölümünde söz alarak, belediye başkanlığı yaptığı 2, 5 senede çok sıkıntılar çektiğine vurgu yaptı.

“ÇOK SIKINTI ÇEKTİM”

“Gurkun cücüğü güzün sayılır” diye bir sözün bulunduğunu ifade eden Bozdoğan, “Gerçekten de 2 buçuk yıldır çok sıkıntılar çektim. Bir belediye başkanı olarak bir çok şeyi sayıyorum. Nasıl gurkun cücüğü güzün sayılacaksa elbette bizimde sayacağımız bir dönem var. Ama şundan emin olun sizlerden defalarca rica ediyorum bu meclis Tarsus meclisi. Tarsus’un çok sorunları var. Nasıl bizler gece gündüz çalışıyorsak buradaki meclisteki arkadaşların duyarlı olmasını özellikle istiyorum. Bir yerde sanayileşmeden inovasyonun 6 döngüsünden bahsediyoruz. Bazen gülesim geliyor hiç kusura bakmayın. Geçmiş dönemlerde hani bir su gücünden, tekstilden demirden demiryolundan çelikten bahsediyorduk. Belki de son dönemin o dijital ağları düşünün yazılımı düşünün. Artık bunların hepsi bitti. Nesnelerin interneti var. Artık yapay zeka var. Robotlar var. Dronlar var. Temiz enerji var. Şu güzelim Tarsus için düşüncelerinizi hep buraya kaydırın” şeklinde konuştu.

“YANLIŞ BENDEN KAYNAKLANIYORSA ONURUMLA İSTİFA ETMESİNİ BİLİRİM”

Halkından sakladığı hiçbir şeyin bulunmadığını anlatan Bozdoğan, “Kendi içimden insanlarda hata yapsa o hatanın karşısında yanlış benden kaynaklanıyorsa da onurumla erdemimle istifa etmesini de bilirim. Bu konuda emin olun. Benim için hayatımda en önemli şey onurdur. Erdemdir. Ama hiç kimse Haluk Bozdoğan’a değil, Tarsus Belediyesi’nin makamına zarar veremez. Öylesine insanlar çıkıyor ki ortaya; bizlerin geçmişine, analarımıza, dedelerimize dünyanın laflarını söyleyebilecek kadar karaktersiz alçak insanlar var. Basın yoluyla, sosyal medya yoluyla saldırıyorlar. Türkiye’de bunu birilerine yapacak olsanız hemen anında hapsi boylarsınız. Ama bizler susuyoruz. Susmak cümlenin dinlendirilmesi dedik. Dinlendiriyoruz onu. Ama elbette bir gün haykırdığımız zaman bu tip insanları prim veren siyasileri de evelallah gömmesini biliriz. Ama yazıktır. Bu kadar iyi çalışan bir belediyede gecesini gündüzüne katarak çalışan yönetim kadrosundaki bir belediyede eğer 3-5 tane kendini bilmez amigo süratlı bilmem ne insanlarla bile benim içimdeki insanlar irtibata geçiyorsa o zaman gereken yanıtı veririm” diye konuştu.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0