a

Mersin Büyükşehir Mersin’de Sevgilileri Unutmadı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat Sevgiler Günü dolayısıyla hafta boyu süren bir dizi etkinlik düzenledi.

Etkinliklerin bir adresi de Palm City AVM oldu. Yarışmalar, dans gösterileri ve sahne performanslarıyla devam eden etkinlik alanında ‘Sevgililer Günü Üretici Kadın Çiçek Pazarı’ da kuruldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla 11-17 Şubat tarihleri arasında bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinlik programı Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Etkinliklerin bir noktası da Palm City AVM oldu. Büyükşehir Belediyesi’nin Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi ile Mersinden Kadın Kooperatifi’nin iş birliğinde gerçekleşen etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Çocuklar eğlendi, çiftler yarıştı ve koridorları nergis kokuları sardı

AVM’deki etkinlik alanında sahne performansları, dans gösterileri, masal anlatımları ve üretici kadın stantları yer aldı. Çocuklar etkinliklerde doyasıya eğlenirken çiftler ise spor alanındaki yarışmalarda keyifli vakit geçirdi. Öte yandan AVM’nin koridorlarını nergis kokuları sardı. ‘Sevgililer Günü Üretici Kadın Stantları’nda çiçek yetiştiricisi kadınlar, ürünlerini sergiledi.

“Etkinliğimiz büyük ilgi gördü”

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’nin Etkinlik Sorumlusu Burcu Sert, 7’den 77’ye herkese uygun etkinlikler hazırladıklarını belirterek, “Sahne performanslarımız; çocuklarımıza masal anlatımlarından gönüllü palyaçolarımızın gösterilerine kadar çeşitli etkinliklerimizle devam etti. Danslar, müzik ve spor yarışmaları oldu. Aynı zamanda ayrı bir alanda da çiçek üreticisi kadınlarımızı bir araya getirdik. Buradaki amacımız sevgiyle üretim yapan tüm kadınları bu anlamda biraz da olsa desteklemekti. Sevgililer Günü’nün en önemli objesi çiçek olduğu için biz de çiçek üreticilerimizle bir organizasyon yapmaya karar verdik. Etkinliğimiz büyük ilgi gördü” ifadelerine yer verdi.

“Burada herkes kazanıyor”

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’nin Organizasyon Sorumlusu Yeşim Özdemir, çiftler için çeşitli yarışmalar düzenlediklerini belirterek, “Burada basketbol, masa tenisi ve badminton branşlarında çiftlerimizi yarıştırıyoruz. Aslında burada kazanan yok, herkes kazanıyor. Çünkü bugün sevgi günü. Palm City AVM’nin de vermiş olduğu hediye çeklerini kazananlara takdim ederek onları ödüllendirmiş oluyoruz. Çok beğeniyorlar” diye konuştu.

“Sevgililer Günü bir gün değil her gündür bence”

Çetin çifti badminton yarışmasına katılanlar arasında yer aldı. 2 çocuklu Ali ve Burcu Çetin çifti yarışma sonucunda hediye çeki kazandı. Ali Çetin, “İlginç bir deneyim oldu, güzeldi, eğlendik. Sevgililer Günü’yle ilgili bir mesajım yok. Sevgili eşim yanımda, çocuklarım yanımda. Bunlardan iyi sevgi veya sevgili mi olur?” derken, Burcu Çetin ise “Sevgililer Günü bir gün değil her gündür bence. Herkesin Sevgililer Günü kutlu olsun” diye konuştu.

“Herkes önce kendisini sevsin”

Menekşe Özdemir de ‘Sevgililer Günü Üretici Kadın Stantları’ndan çeşitli çiçekler satın aldı. Küçüklüğünden bu yana nergis ve sümbülü sevdiğini vurgulayan Özdemir, “Bu nergisi eşim bana aldı. Kadınlara destek olsun diye ben de 4 komşuma çiçek aldım. Sevgililer Günü ama sevgi genel bir şey; her zaman, her yerde” ifadelerine yer verdi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0