a

Mersin Büyükşehir’den Akdeniz Kazanlı’da Yol Çalışmaları

Mersin Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli vatandaşlar ile üreticilerin yaşadığı ve yıllardır yeterli hizmeti alamayan Akdeniz ilçesi Kazanlı Mahallesi’nde önemli çalışmalar yürütmeye devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli vatandaşlar ile üreticilerin yaşadığı ve yıllardır yeterli hizmeti alamayan Akdeniz ilçesi Kazanlı Mahallesi’nde önemli çalışmalar yürütmeye devam ediyor. Daha önce Kazanlı sahilinde düzenleme çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Kazanlı sahil yolunda yol yapım, bakım ve onarım çalışması yürütüyor. Tarımın ve üretimin kalbi sayılan bir mahalle olan Kazanlı’da yapılan yol düzenleme çalışmaları sayesinde hem çiftçiler hem bölgede yaşayan halk hem de bölgenin yolunu kullanan vatandaşlar rahatlayacak.

2 BİN 700 METRELİK YOLDA DÜZENLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalar kapsamında 2 bin 700 metrelik Kazanlı sahil yolunda yapım ve bakım çalışmalarına geçilmeden önce ihtiyaç duyulan noktalarda yağmur suyu hatları revize edildi. Tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından yol genişletme çalışmaları gerçekleştirildi. Kaldırım düzenleme çalışmalarının da yapıldığı sahil yolunda asfalt aşamasına gelen ekipler, bisiklet yolu yapımını da planlıyor.

Bölge sakinleri ve Kazanlı’ya toplu taşıma görevi yapan minibüsçüler, Kazanlı’nın yıllardır alamadığı hizmeti Başkan Vahap Seçer’le aldığını ifade ederken, yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını dile getirdi.

“20-25 YILDAN BERİ HİZMET GÖRMÜYORDUK”

Çalışmanın yapıldığı sahil yolunu hem bir vatandaş hem de minibüs şoförü olarak kullanan Kazanlı Koop. yöneticilerinden Onur Kurultay, Kazanlı’nın yıllardır ihmal edildiğini ifade ederek, “20-25 yıldan beri hizmet görmüyorduk maalesef. Vahap Başkanımıza çok çok teşekkür ediyoruz yaptığı hizmetlerden dolayı. Tozdan geçilmiyordu. Çalışanlara, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

“KAZANLI ÇOK UZUN ZAMANDAN BERİ HİZMETE AÇ BİR YERDİ”

Kazanlı Koop. 2. Başkanı Murat Demirkol da Kazanlı’ya yapılan hizmetlerden oldukça memnun olduklarını ifade ederek, “Kazanlı çok uzun zamandan beri hizmete aç bir yerdi. Hizmet gelmiyordu. Çok büyük sorunlar bekliyordu. Özellikle yol sorunlarımız vardı. Burada ikamet eden, çalışan arkadaşlarımız yollardan şikayetçiydi. Bu hizmetler sağ olsunlar Vahap Başkan geldikten sonra çözülmeye başladı. Sorunlarımız daha hızlı şekilde çözülmeye başladı. Burada her şeyin yapıldığını görüyoruz. Kazanlı Koop. ve halk olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz” diye konuştu.

“YAPILAN ÇALIŞMA HEM BURADAKİ ÇİFTÇİLERE HEM MİNİBÜSÇÜ ARKADAŞLARA ÇOK KATKI SAĞLADI”

Yapılan çalışmanın önemini anlatan Demirkol, “Yapılan çalışma hem buradaki çiftçilere hem minibüsçü arkadaşlara çok katkı sağladı. Burada oturulamayacak vaziyetteydi. Yerimiz sahile yakın bir yer, yürüyüş yapılıyordu ama yoldan çıkan tozlardan dolayı ne yürüyüşümüzü yapabiliyorduk ne de çiftçilerimiz sera örtülerini kaldırabiliyorlardı. Onlar da ayriyeten zarar görüyorlardı. Bu yol sorun aslında çok büyük bir şeydi bizim için çözülmesi çok iyi oldu” diye konuştu.

“YAPILAN ÇALIŞMA HEM BURADAKİ ÇİFTÇİLERE HEM MİNİBÜSÇÜ ARKADAŞLARA ÇOK KATKI SAĞLADI”

Mahalle sakinlerinden Adnan Durdu, hizmetleri olumlu bulduklarını belirterek, “Yıllardan beri Kazanlı sahil yolu hiçbir zaman asfaltlanmadı. Bugünkü şartlarda Vahap Başkan ve ekibi sayesinde 15-20 metre genişliğindeki sahil yolumuzu asfaltlıyorlar. Sadece Kazanlı’yla sınırlı değil Tarsus, Çamlıyayla, Erdemli, Silifke, Anamur, Mut’a kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Vahap Seçer’e teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0