a

Mersin Büyükşehir’in Mobil Mutfak Tırı Anamur’da

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mobil Mutfak Tırı’nı ilçelere göndererek, dar gelirli vatandaşlara 3 çeşit yemeği 3,5 TL’ye ulaştırmaya devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal projelere öncelik vererek, vatandaşlara kaliteli hizmet sunmayı sürdürüyor. Dezavantajlı bölgelerde belirlenen noktalarda kurulan Mahalle Mutfaklarının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi’ne ait Mobil Mutfak Tırı ilçeleri gezerek vatandaşlara 3 çeşit yemeği 3,5 TL’ye ulaştırıyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde hayata geçirilerek kısa sürede yaygınlaştırılan hizmet, vatandaşlardan büyük beğeni alıyor.

Ekonomik sıkıntıların arttığı bu zorlu kış şartlarında ilçelerde birer haftalık sürelerle hizmet vermek amacıyla yola çıkan Mobil Mutfak Tırı’nın ilk durağı Silifke ilçesi olmuştu. Mobil Mutfak Tırı, Silifke’nin ardından Mut, Gülnar, Aydıncık, Bozyazı ilçelerini gezdi. Hizmetin son durağı ise Anamur oldu. Anamur’da bulunan CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel de Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan Mobil Mutfak Tırı’nı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

“Silifke, Mut, Gülnar, Aydıncık, Bozyazı, Anamur ve Çamlıyayla sürekli döngüyü sağlayacağız”

Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal projelerden bütün ilçelerin faydalanmasını amaçladıklarını söyleyen Sosyal Hizmetler Dairesi Sosyal Yardımlar Şube Müdürü Engin Yıldırım, şu ifadelere yer verdi:

“Mersin merkez, Tarsus ve Erdemli’ye aşhanemiz vasıtasıyla vermiş olduğumuz, 3 çeşit yemeği 3,5 TL’ye sunduğumuz Mahalle Mutfağımızda uzak ilçelerimize de Mobil Mutfak Tırımızla hizmet vermeye başladık. Silifke ile başlayan bu turumuz Mut, Gülnar, Aydıncık, Bozyazı ve Anamur olarak devam etti. Burası da son durağımız olan Anamur ilçemiz. Bu güzide ilçelerimizde bu hizmeti verdiğimiz andan itibaren vatandaşların memnuniyeti bizi bu projelerin sürekliliğine doğru götürdü. Biz bu projemizi devamlı olarak Mobil Mutfak Tırımızla uzak ilçelerimize de götüreceğiz ve vatandaşlarımızı zor dönem geçirdikleri bugünlerde her zaman için destekleyeceğiz. Tüm gayemiz Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmak. Anamur’daki bu çalışmalarımızı bitirdikten sonra tekrar bu turlarımız devam edecek. Silifke, Mut, Gülnar, Aydıncık, Bozyazı, Anamur ve Çamlıyayla şeklinde sürekli döngüyü sağlayacağız.”

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0