a

Mersin ‘Online Kariyer Günleri’ 6 Mayıs’ta Başlıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2 gün sürecek ‘Online Kariyer Günleri’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi  ‘Online Kariyer Günleri’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 2 gün sürecek ve 6 oturumda gerçekleştirilecek Kariyer Günleri’nde 17 davetli konuşmacı, ‘Kariyerinde Fark Yarat’ sloganıyla 6-7 Mayıs’ta üniversiteliler ile buluşacak.

6 OTURUMDA 17 DAVETLİ KONUŞMACI ÖĞRENCİLERLE BULUŞACAK

Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, ulusal ve uluslararası markaların yöneticiliğini yapan çok önemli 17 ismin ‘Online Kariyer Günleri’ne konuk olup öğrencilerle buluşacağını belirterek, Kariyer Günleri’nin planlama sürecinde üniversiteler ve paydaşlarıyla sık sık bir araya gelerek öğrenciler için en önemli gündem ve bu gündemi en iyi şekilde aktaracak isimler üzerine çalıştıklarını vurguladı.

“DİĞER İLLERE ÖRNEK OLACAK”

Pandeminin getirdiği belirsizliğe rağmen çok kısa bir sürede iş arayanlara, öğrencilere ve işverenlere yeni nesil dijital araçlarla katkı sağlamaya çalıştıklarını belirten Özada, “Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi olarak iş birliği vizyonuna uygun bir şekilde ilimizde kamu kuruluşları, odalar, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları gibi Mersin’in dinamikleri ile pandemi süreci öncesinde koordinasyon sağladık ve iş birliği içerisinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla da diğer illere örnek olacak projelere imza attık” dedi.

Özada, Online Kariyer Günleri’nde her üniversitenin Kariyer Merkez yetkilisinin bir oturumu yöneteceğini de belirterek, “Kariyer Merkezimizin rol model olması ve İl Milli Eğitim bünyesinde kurulan Kariyer Merkezi’nin de bir oturumu yönetecek olması hem sevindirici bir gelişme hem de iş birliği kültürünün yarattığı sinerji olmuştur” diye konuştu.

ONLİNE KARİYER GÜNLERİ KONUŞMACILARI

ONLİNE KARİYER GÜNLERİ KONUŞMACILARI

ONLİNE KARİYER GÜNLERİ PROGRAM

ONLİNE KARİYER GÜNLERİ PROGRAM<

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0