a

Mersin’de 1 Hafta İçinde Anne, Baba ve Oğlu Koronavirüsten Öldü!

Mersin'de bir hafta içinde hem annesini hem babasını koronavirüsten kaybeden itfaiye çalışanı 1 çocuk babası Halil Arpacıoğlu'da koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybetti.

Geçen hafta annesini, 2 gün önce de babasını koronavirüsten kaybeden itfaiye çalışanı 1 çocuk babası Halil Arpacıoğlu da koronavirüse yenik düştü. Koronavirüse yakalanan kardeşi Ali Arpacıoğlu’nun ise Adana Şehir Hastanesi’ndeki tedavi ise sürüyor.

Sözcü Gazetesinden Ali Ekber Şen’in haberine göre ;Merkez Mezitli İlçesi Çamlıca Mahallesi Çağdaş Sitesi’nde oturan Büyükşehir Belediyesi itfaiye çalışanı 1 çocuk babası Halil Arpacıoğlu (38) koronavirüse yakalanan ve Mersin Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan annesi Emine Arpacıoğlu’nu (59) geçen hafta, babası Mehmet Arpacıoğlu’nu (62) ise 2 gün önce kaybetti.

İtfaiye çalışanı Halil Arparcıoğlu ise temaslı olduğu için karantinaya alındı. Ancak karantinada iken rahatsızlanan Arpacıoğlu da koronavirüs teşhisi ile Mersin Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. 20 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Halil Arpacıoğlu’ndan da kötü haber geldi. Arpacıoğlu’da bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Arpacıoğlu’nun vefatı itfaiye ekiplerini yasa boğarken cenazesi Mezitli Kuyuluk Mezarlığı’nda toprağa verildi. Yine koronavirüse yakalanan kardeşi Ali Arpacoğlu’nun (34) ise Adana Şehir Hastanesi Yoğun Bakım ünitesinde sürdüğü bildirildi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0