a
whatsapp ihbar hattı haber postası

Mersin’de Kaybolan Genç Kız 10 Gün Sonra Bulundu

Mersin'de annesiyle tartıştıktan sonra evden ayrılan 17 yaşındaki kız, 10 gün sonra bulundu.

 

 

Mersin’de 4 gün önce aniden ortadan kaybolan 17 yaşındaki Hilal Ece Turhan’ın annesi kızının kaybolduğu belirterek yardım istemişti.

Mersin’de bir kafede çalışan Hilal Ece Turhan, pazartesi günü iş dönüşe geldiği evinde bir anda kayıplara karıştı.

Kendisine ait cep telefonunu da almadığı belirlenen genç kızın, kayıplara karışması üzerine aile fertlerinin yaptığı aramalardan da sonuç çıkmadı. Bunun üzerine inşaat işçisi babası Murat Turhan, polis merkezine giderek kızı için kayıp başvurusunda bulunmuştu.

Edinilen bilgiye göre, açık lisede okuyan Hilal Ece T., 10 Haziran Pazartesi günü eve geldikten sonra cep telefonundaki mesajlar nedeniyle annesi Emine T. ile tartıştı. Annesinin cep telefonunu alarak odasına gönderdiği çocuk, kimsenin haberi olmadan evden ayrıldı.

Emine T. sabah uyandığında kızının evde olmadığını fark etti. Çevrede yaptığı aramalara rağmen kızını bulamayınca eşiyle polise kayıp başvurusunda bulunan anne Emine T. Mersin’de yerel basına yaptığı açıklamalar ile kızına ‘evine dönmesi için çağrıda bulunmuştu.

Ailenin başvurusu üzerine Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler 17 yaşındaki kızı bulmak için detaylı bir çalışma başlattı. Yaklaşık 10 gün sonra kayıp olan Hilal Ece T.’nin bulunduğu ve bu sürede devlet korumasına alındığı öğrenildi.

Kızın, gerçekleştirilecek soruşturmanın ardından ailesine teslim edileceği belirtilirken olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0