a
whatsapp ihbar hattı haber postası

Mersin’de 10 Gündür Kayıp Olan Hilal Ece’den Haber Alınamıyor

Mersin’de 4 gün önce aniden ortadan kaybolan 18 yaşındaki Hilal Ece Turhan’dan haber alınamıyor. Genç kızın ailesi hayatından endişe ettiği kızlarının bulunmasını istedi.

 

Edinilen bilgiye göre Mersin’de bir kafede çalışan Hilal Ece Turhan, pazartesi günü iş dönüşe geldiği evinde bir anda kayıplara karıştı. Kendisine ait cep telefonunu da almadığı belirlenen genç kızın, kayıplara karışması üzerine aile fertlerinin yaptığı aramalardan da sonuç çıkmadı. Bunun üzerine inşaat işçisi babası Murat Turhan, polis merkezine giderek kızı için kayıp başvurusunda bulundu.

“KIZIM KAÇIRILDI”

İzhaber sitesinin haberine göre; Genç kızın babası Murat Turhan, polis merkezine giderek yeni bir iddiada bulundu. Baba Turhan, yaptıkları araştırmada daha önce kayıp olarak polis merkezine bildirdiği kızının Alican Duru isminde bir kişi tarafından kaçırıldığını iddia etti.

Yeni gelişme üzerine Murat Turhan’ın ikinci kez ifadesi alındı. Baba Turhan, ifadesinde daha önce kayıp kişi başvurusu yaptığı kızının sosyal medya üzerinden tanıştığı Alican Duru tarafından kaçırıldığını iddia etti. Baba Turhan, ifadesinde şunları söyledi:

“Ben daha önce öz kızım için kayıp başvurusunda bulunmuştum. Öğrendiğim son bilgiler doğrultusunda kızımın Yanpar mahallesinde oturan 30 yaşlarındaki Alican Duru olduğu kişi tarafından kandırılarak kaçırıldığını öğrendim.

Bu şahsın kızıma zarar vermesinden korkuyorum. Eşim ve ben kızımın arkadaşlarından öğrendiğimiz kadarıyla Alican Duru ile sosyal medya üzerinden tanışıp sohbet ettiklerini öğrendik. Kızımı kaçıran ve zorla alıkoyan bu kişiden şikayetçiyim.”

HESAP SAHTE ÇIKTI

Kızının hayatından endişe eden babası Murat Turhan’ın, şikayeti üzerine Siber Suçlarla Şube Müdürlüğü’nce inceleme başlatıldı. Yapılan inceleme sonunda Alican Duru olarak bilinen hesabın sahte olduğu ortaya çıktı.

Genç kızın günlerdir ortadan kaybolması ailesini perişan ederken, olaya ilişkin tüm il emniyet müdürlüklerine bilgi verildiği öğrenildi

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0