a

Mersin’de 14 Şubat Sevgililer Günü Hazırlıkları

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel sevgi temalı figürleriyle kentin çeşitli yerlerini süsledi.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın marangozhanesinde tamamı ahşaptan üretilen figürler, Adnan Menderes sahili boyunca Kültür Park başta olmak üzere kentin çeşitli yerlerine yerleştirildi. Işıl ışıl parlayan ışıklı sevgi yolu ve hatıra panoları ise en beğenilen köşelerden oldu.

Mersin'de 14 Şubat Sevgililer Günü Hazırlıkları 1 - mersinde 14 subat sevgililer gunu hazirliklari 2

Sanat ekibi çizdi, ustalar üretti

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın marangozhanesinde 14 Şubat’a özel olarak hazırlanan figürler sanat ekibi tarafından çizildi. Ustalar ise 1 hafta süren çalışmayla ahşap malzemelerden kalp figürleri, Türkçe ve İngilizce ‘Aşk’ yazısı ve yazılı hatıra panoları olmak üzere 200 adedi aşkın figür üretti.

Led ışıklarla bezenen ve Kültür Park’a yerleştirilen sevgi yolu ise geceyi aydınlatarak Mersinliler’e görsel şölen sunuyor.

Mersin'de 14 Şubat Sevgililer Günü Hazırlıkları 2 - mersinde 14 subat sevgililer gunu hazirliklari 3

Özgecan Aslan Barış Meydanı da süsleniyor

Ekipler, 14 Şubat’a özel figürleri ve süslemeleri kadın üretici stantlarının kurulacağı Özgecan Aslan Barış Meydanı’na da yerleştiriyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde kadın üreticiler için Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda stant açılacak. Kadınlar el emeği göz nuru ürünlerini 11-12 Şubat’ta sergileme imkânı bulacak.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0