a

Mezitli Belediyesi Tam Kapanmada Hizmetlerine Kesintisiz Devam Edecek

Mezitli Belediyesi, tam kapanmada vatandaşların mağdur olmaması için gereken tedbirleri aldığı duyurdu.

Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile toplantı yaparak alınacak önlemler konusunda görüşmeler yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’da başlayacak ve 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek tam kapanma döneminde hiçbir vatandaşı mağdur etmemek adına tüm birimlerde dönüşümlü olarak çalışmalarını sürdüreceklerini aktardı.

VATANDAŞLAR MAĞDUR EDİLMEYECEK

Kamu hizmetlerinin aksatılmaması adına tüm birimlerde 17 günlük tam kapanma süresince evinden çıkamayan kronik hastalar, yaşlılar ve yalnız yaşayanların acil ihtiyaçlarının belediye ekipleri tarafından öncelikli olarak karşılanacağını söyleyen Başkan Tarhan, Zabıta Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan sokak hayvanları biriminin rutin olarak sürdürdüğü sokak hayvanlarının bakımı ve beslenmesinin de aksatılmayacağını belirtti.

Aşevinin kapanma süreci boyunca açık olacağını ve yemek dağıtımının düzenli olarak yapılacağını, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için başlatılan yardım kolisi dağıtımının da aksatılmadan sürdürüleceğini vurguladı.

“HİZMETLERİMİZİ KESİNTİSİZ SÜRDÜRECEĞİZ”

Covid-19 virüsünün artan bulaşıcılığı ve her geçen gün artan vaka sayısı nedeniyle alınan tam kapanma kararında vatandaşların mağdur olmaması için tüm önlemlerin alındığını belirten Başkan Tarhan, “17 günlük kapanma döneminde ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli her türlü tedbirleri almış bulunuyoruz. Bu süreçte kamu hizmetlerimizi de aksatmadan sürdüreceğiz. Başta Ana Hizmet Binamız olmak üzere tüm birimlerimiz açık olacak ve dönüşümlü olarak vatandaşlarımıza kesintisiz hizmet verecekler. Vatandaşlarımız karşılaştıkları olası sıkıntılara karşı kesintisiz hizmet verecek olan Halkla İlişkiler Birimimize 4442199 numaralı telefondan ulaşarak talepte bulunabilirler. Bayrama kadar olan süreçte vatandaşlarımızın kısıtlamalara harfiyen uyarak Ramazan Bayramını ve hemen arkasından gelen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını gönül rahatlığı ile kutlayacağını ümit ediyorum” dedi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0