a

MHP’li Olcay Kılavuz’dan Veysel Sarı’ya Ziyaret

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına tekrar seçilen Veysel Sarı’yı ziyaret etti. Ziyarette Oda başkan vekili Halit Şimşek’te bulundu.

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’a ziyaretinde, MYK Üyesi Serdar Soydan, Mersin Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Göverçile eşlik etti. MHP Milletvekili Olcay Kılavuz ziyaretinde, “deneyimli Başkan Veysel Sarı, Mersin’in en önemli meslek kuruluşlarından birisi olan Mersin Şoförler Odası başkanlığına tekrar seçilmiş olmasını Mersin şoför esnafının sorunlarına vakıf ve onlar mücadele veren birisi olması nedeniyle isabetli buluyorum. O nedenle Veysel Sarı’nın tekrar Oda başkanlığına seçilmesini meslektaşları adına önemli ve sevindiricidir. Kendisine sonsuz başarılar diliyorum” dedi.

 

Başkan Veysel Sarı ise, “MHP’nin genç dinamik ve başarılı Milletvekillerinden Olcay Kılavuz’un şahsımı ziyaretlerinden çok mutlu oldum. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu yönetiminde olmam nedeniyle kendisi ile Ankara’da görüşmekten de mutlu olacağım” dedi. Başkan Veysel Sarı ve Başkan Vekili Halit Şimşek Milletvekili Olcay Kılavuz’a Oda ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve ziyaret anı fotoğraflarının çekimi ile son buldu.

 

 

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0