a

Yenişehir Belediyesi’nden Bir İlk: Karekodu Okut Cevabını Öğren

Yenişehir Belediyesi'nin dağıttığı afişlerdeki karekodu cep telefonlarına okutan Mersinliler, Yenişehir Belediyesi Akademi'nin sitesine yönlendiriliyor ve 0-3 yaş eğitimi hakkında bilgi alıyor.yesi Akademi'nin sitesine yönlendiriliyor ve 0-3 yaş eğitimi hakkında bilgi alıyor.

Türkiye’de 0-3 yaş eğitimleri veren ilk belediye olma unvanını kazanan, bu alandaki çalışmalarıyla örnek olan Mersin Yenişehir Belediyesi yaşadığı haklı gururu Yenişehirlilerle paylaşıyor. Belediyenin dağıttığı kartlardaki ve afişlerdeki karekodları cep telefonlarına okutan Mersinliler, Yenişehir Belediyesi Akademi’nin sitesine yönlendiriliyor ve 0-3 yaş eğitimi hakkında bilgi alıyor.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in özel çabası ve ilgisiyle kurulan Yenişehir Belediyesi Akademi, Türkiye’de 0-3 yaş eğitimi yapan ilk belediye kuruluşu olarak öne çıkıyor. Yenişehir Belediyesinin 0-3 yaş arası çocukların gelişim taramasından anne baba eğitimine, çocuk kütüphanesinden robotik kodlamaya farklı alanlarda yaptığı çalışmalar birçok belediyeye model oluyor. Yenişehir Belediyesi, bu alandaki çalışmalar hakkında hemşehrilerine bilgi vermek ve Türkiye’de ilk olmanın sevincini, gururunu hemşehrileriyle paylaşmak adına farklı bir tanıtım kampanyasına imza attı.

“KAREKODU OKUT CEVABI ÖĞREN”

“Türkiye’de ilk 0-3 yaş eğitimi yapan belediye hangisidir?” sorusunun ve bir karekodun yer aldığı afişler kentin dört bir yanına asıldı, bu sorunun yer aldığı bardak altlığı, etiket gibi malzemeler dağıtıldı. Sadece bir sorunun yer aldığı, üzerinde logo ya da belediye ismi bulunmayan afişlerdeki sorunun yanıtını merak edenler karekodu okutuyor ve https://ilk.yenisehirakademi.com/ adresine yönlendiriliyor. Adrese yönlendirilen yurttaşlar Mersin Yenişehir Belediyesinin 0-3 yaş aile eğitimi, 0-6 yaş gelişim değerlendirme, 0-3 yaş bebek kütüphanesi, 5-6 yaş satranç eğitimi, 7-14 yaş robotik kodlama, 5-6 yaş STEM eğitimi çalışmaları hakkında bilgi alabiliyor.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0