a
whatsapp ihbar hattı haber postası
  • Haber Postası
  • Mersin
  • Yenişehir Belediyesinden Ev Hanımlarına Ek Gelir İmkanı: Defne Yaprağı Ayıklama Projesi

Yenişehir Belediyesinden Ev Hanımlarına Ek Gelir İmkanı: Defne Yaprağı Ayıklama Projesi

Mersin Yenişehir Belediyesi, kadınların evlerinden çalışıp aile ekonomilerine katkı sağlama fırsatı yakaladığı ‘Defne Yaprağı Ayıklama Projesi’ başladı.

Mersin Yenişehir Belediyesinin ‘Defne Yaprağı Ayıklama Projesi kapsamında katılımcı kadınlara defne yaprakları teslim edilmeye başlandı.

Yenişehir Belediyesi, Yenişehir Kent Konseyi ve Akdeniz Ekolojik Ürünler Firması işbirliği ile hayata geçirilen projeyle ekonomik durumu iyi olmayan, çalışamayan kadınların ev ekonomilerine katkı sunulması hedefleniyor. Mahalle muhtarlarının duyurusu ile projeden yararlanmak için başvuru yapan kadınlara defne yaprakları, görevliler tarafından evlerine kadar götürülerek teslim ediliyor.

Yenişehir Belediyesinden Ev Hanımlarına Ek Gelir İmkanı: Defne Yaprağı Ayıklama Projesi 1 - yenisehir belediyesinden ev hanimlarina ek gelir imkani defne yapragi ayiklama projesi 2

DEFNE YAPRAĞI AYIKLAMA PROJESİNE 450 KADIN BAŞVURDU

450 kadının başvuru yaptığı projede bugüne kadar 200 kadına defne yaprakları evlerinde teslim edildi. Projeye başvuru yapan kadınların evlerini tek tek gezen ve kolileri teslim eden Yenişehir Belediyesi görevlileri, defne yapraklarını nasıl ayıklayacaklarını da kadınlara anlattı.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0