a
whatsapp ihbar hattı haber postası
  • Haber Postası
  • Genel
  • CHP Mersin’de Parti İçi Hesaplaşma Kadın Kolları Seçimlerine Sıçradı.

CHP Mersin’de Parti İçi Hesaplaşma Kadın Kolları Seçimlerine Sıçradı.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Kadın Kolları Başkanlık seçimi öncesi ilçe kadın kolları kongreleri sürüyor.

11 Haziran’da gerçekleştirilecek olan CHP Anamur Kadın Kolları kongresi öncesinde 82 Belediye Tesislerinde bir araya gelen partililerden bazıları da Büyükşehir-Anamur Beleidyesi işçi alımı ve mobbingler üzerinden atıştı. Bazı belediye meclis üyelerinin de yer aldığı toplantıda zaman zaman ortam sertleşti.

11 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Anamur Kadın Kolları Genel Kurulunda başkanlık için 2 isim yarışıyor. Vahap Seçer destekli olduğu öne sürülen Elvan Tüfenk ve Anamur Belediye Başkanı ve Ali Mahir Başarır destekli olduğu iddia edilen Zeynep Keskinarslan Geyikligil 11 Haziran’da başkanlık vizesi almak için üyelerin karşısına çıkacak.

Genel Kurul öncesinde yapılan toplantıda İlçe Kadın Kolları Başkan Adaylarından Zeynep Geyikligil’in yönetiminde yer alan isimlerden birinin eşi olan M.K’nın konuşması üzerine ortam bir anda gerildi. Anamur Belediyesi’nde işçi alımlarını savunan ve Büyükşehir’deki mobbingleri ve işçi alımlarını eleştiren M.K, “Herkes akıllı olsun. Memleketi yönetmeye geldik biz. İşçi almaya gelmedik, lan Allahsız. Beni şurada 2 dakika idare etmiyorsa ben hiçbir şey demiyorum” dedi

Toplantıya katılan meclis üyeleri tarafından sakin olması için uyarılan M.K, “Oğlum, ben seni şurada idare etmeye çalışıyorum ya, hayırdır. Kapatın abi, memurlar gitsin şuradan, hayırdır kardeşim? Bugün çöpe veriliyor, ağzını açmıyor 4 meclis üyesi” diyerek Büyükşehir Anamur Koordinasyonu ve Büyükşehir meclis üyelerini eleştirdi.

Masaya vurmasının ardından toplantıdaki belediye meclis üyesi irkilerek yerinden zıpladı. Tepkiler artınca konuşan M.K’ya “Yeter, ayıp” diyerek tepki gösterdiler ve toplantıyı terk ettiler.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0