a

Hacı Özkan Şoförler Odasını Ziyaret Etti

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına tekrar seçilen Veysel Sarı’yı odada ziyaret ederek tebrik etti.

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan’ın ziyaretinden memnun olduğunu ifade eden Başkan Veysel Sarı; “TŞOF Yönetiminde olduğum için Milletvekilimiz, değerli dostum Hacı Özkan ile Ankara’da sık, sık bir araya gelerek Mersinin ve esnafımızın sorunlarını konuşup ne yapacağımızı kararlaştırır, gerektiğinde de belirlediğimiz sorunlarımıza Bakanlık ve genel Müdürlükler düzeyinde çözüm üretmektedir. Kendisine bu nedenle ve ziyaretinden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Hacı Özkan ise, Mersin’de bulunduğun bu süre içinde seçimi tamamlayan oda başkan ve yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımı tebrik ziyaretlerinde bulunuyorum. Bu günde deneyimli Oda Başkanı sevgili dostum Veysel Sarı’yı ziyaret ederek tebrik edip, başarılar diledim. Ankara’da tüm başkanlarımıza olduğu gibi Veysel başkana da kapım daima açıktır. Dedi. Karşılıklı samimi bir sohbet ile süren ziyaret, anı fotoğraflarının çekimi ile sonlandı.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0