a

Mersin Büyükşehir Personeline ‘Sertifikalı Eğitici Eğitimi’

Mersin Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, 2021 yılı Hizmet İçi Eğitim Planı kapsamında Mersin Üniversitesi iş birliği ile personele yönelik sertifikalı ‘Eğitici Eğitimi’ düzenledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde iç eğitmen yetiştirmek amacıyla düzenlenen eğitim sayesinde ihtiyaç duyulan eğitimlerin kurum içi kaynaklar yoluyla verilmesi sağlanırken, personelin motivasyonu ve aidiyet hissi de artırılıyor.

EĞİTİMLER, TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ PERSPEKTİFİNDE İŞLENİYOR

Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Kampüsü Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Ahmet Çamsarı Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimin içeriğini; ‘Eğiticinin Rolü’, ‘Eğitim Döngüsüne Genel Bakış’, ‘Eğitimde İhtiyaç Analizi’, ‘Grup Önünde Konuşma’, ‘Eğitimde Teknoloji Entegrasyonu’, ‘Çalışma Hayatında Eğitimin Önemi/Yeri’, ‘Eğitim Döngüsünde Değerlendirme’, ‘Eğitim Programı Tasarlama/Uygulama İlkeleri’, ‘Öğretim Yöntem ve Teknikleri ile Materyal Geliştirme’, ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Perspektifinde Eğitim Sunum Teknikleri’, ‘Yetişkin Eğitimi İlkeleri’ konuları oluşturuyor.

Mersin Üniversitesi akademisyenleri tarafından interaktif olarak verilen eğitim, toplam 56 saat sürdü. Eğitimin konuları toplumsal cinsiyet eşitliği perspektifinde işlenirken, program sonunda yapılacak değerlendirme sınavı ile Sertifikalı Eğitici Eğitimi tamamlanacak.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0