a
  • Haber Postası
  • Siyaset
  • DEVA ve Gelecek Partisi Millet İttifakına Katılacak Mı? Akşener Açıkladı…

DEVA ve Gelecek Partisi Millet İttifakına Katılacak Mı? Akşener Açıkladı…

İYİ Parti lideri Meral Akşener, DEVA ve Gelecek Partisi'nin Millet İttifakı'na katılmasının sinyallerini verdi. Akşener, "Muhtemelen yarın bir iş birliği olacak gibi gözüküyor. DEVA ve Gelecek Partisi'nden bahsediyorum" dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Millet İttifakı’nın DEVA ve Gelecek Partisi’nin katılacağına dair sinyalleri verdi. Akşener, KRT TV’de Çiğdem Akdemir’in sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanlığı seçimi için ihtimallerini değerlendiren Akşener, “Muhtemelen yarın bir iş birliği olacak gibi. DEVA ve Gelecek’ten söz ediyorum” dedi.

“DEVA ve GELECEK PARTİSİ’YLE MUHTEMELEN İŞBİRLİĞİ OLACAK GİBİ”

İYİ Parti’nin büyüdüğünü ve CHP’nin oylarının düşmediğini belirten Meral Akşener, “Buna karşılık DEVA ve Gelecek Partileri var, Saadet Partisi fena gitmiyor. Muhtemelen yarın bir iş birliği olacak gibi gözüküyor. DEVA ve Gelecek Partisi’nden bahsediyorum. Böyle baktığınız zaman Cumhur İttifakı adayının seçilmesi mümkün görünmüyor” ifadesini kullandı.

“ERKEN SEÇİME HAZIRIZ”

Ayrıca Akşener, “31 Mart’a giderken sadece CHP ve İyi Parti’nin işbirliği oldu. 24 Haziran’da da, 31 Mart’ta da işbirliğiydi bizimki. O işbirliğinde biz kendimizi koruyarak, şu rengin tarifinde bile farklı farklı davrandık. Bu sağlıklı olan. Şuna çözümümüz bizim başka, İYİ Parti’nin, CHP’nin, diğer siyasi partilerin çözümleri başka. Böyle olunca, kırmadan, incitmeden rakibiz de aynı zamanda. İttifaklar zorunluluk. Millet İttifak’ının cumhurbaşkanı adayı nasıl belirlenecek bilmiyorum. Biz erken seçime hazırız” diye konuştu.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0