a

Osmanlı Ocakları Parti Kuruyor

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat yeni bir siyasi parti kuracaklarını açıkladı. Canpolat, AKP, MHP ve BBP ile birlikte Cumhur İttifakı'nda yer alacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı’na yeni bir parti katılıyor. Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, yeni bir siyasi parti kuracaklarını belirterek Cumhur İttifakı’nda yer alacaklarını söyledi.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat’ın açıklamaları şu şekilde:

“Osmanlı Ocakları olarak 72 ilde, 438 ilçede teşkilatlanmış, yurtta ve dünyada 16 yıla aşkın süredir insanlık adına faydalı faaliyet gösteren bu milletin bağrından çıkmış bir sivil toplum kuruluşuyuz. Bütün il ve ilçe teşkilatlarımızla yaptığımız ortak istişareler sonucunda, ülkemiz milletimiz adına daha faydalı faaliyetler yürütebilmek için, hiç kimseye, hiçbir siyasi partiye yük olmadan kendi siyasi partimizi kurma kararını almış bulunmaktayız. Şahsım adına, kurulacak partide genel başkanlık görevi veya yöneticilik yapmayı düşünmüyorum. Osmanlı Ocakları’nda görevime devam edeceğim, milletvekili adayı da olmayacağım. Osmanlı Ocakları’nı da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletimize hizmet ederken görmek istiyorum”

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0